Olejek konopny Cannol 100ml

43,00 zł
Brutto

Olejek konopny Cannol 100 ml

Olejek konopny o wysokiej zawartości niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega 3 i 6 witaminy B1 , B 2 , B6, A , C i E , fitosteroli i ważnych minerałów. Nadaje się do masażu , regeneracji i wykorzystywany jest w kosmetyce w zapobieganiu starzenia się skóry, przeciwzmarszczkowy oraz do pielęgnacji włosów.

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Oszczędzasz
2 5% Do 4,30 zł
5 10% Do 21,50 zł
Ilość

  • Sklep internetowy posiada politykę prywatności zgodną z RODO Sklep internetowy posiada politykę prywatności zgodną z RODO
  • Bezpieczne płatności i warunki dostawy Bezpieczne płatności i warunki dostawy
  • Zasady zwrotu towarów zakupionych w sklepie oraz regulamin Zasady zwrotu towarów zakupionych w sklepie oraz regulamin

Olejek konopny Cannol 100 ml

Olejek konopny o wysokiej zawartości niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega 3 i 6 witaminy B1 , B 2 , B6, A , C i E , fitosteroli i ważnych minerałów.  Wykorzystywany jest w kosmetyce w zapobieganiu starzenia się skóry, przeciwzmarszczkowy oraz do pielęgnacji włosów.Jeśli szukasz produktów naturalnych do masażu w domu lub u swojego masażysty, olejek ten jest idealny. Kilka kropel do wanny, pobudzi zmysły i wywoła uczucie odprężenia. Kilka kropel na włosy pomoże przy ich regeneracji, zapewniając zdrową skórę głowy, eliminując łamanie i wypadanie włosów.

Olejek wzbogacony jest o substancje czynne:

- olej konopny i ekstrakt z nasion konopi

- klementynka

- oliwa z oliwek

- grejpfrut

- mandarynka

Sposób użycia: aplikacja bezpośrednio na skórę, wcieranie we włosy lub jako dodatek do kąpieli.

Skład: Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Extract, Citrus Clementina Oil, Citrus Grandis Oil, Citrus Reticulata Oil.

ANNABIS
072

Komentarze

Napisz swoją opinię

Olejek konopny Cannol 100ml

Olejek konopny Cannol 100 ml

Olejek konopny o wysokiej zawartości niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega 3 i 6 witaminy B1 , B 2 , B6, A , C i E , fitosteroli i ważnych minerałów. Nadaje się do masażu , regeneracji i wykorzystywany jest w kosmetyce w zapobieganiu starzenia się skóry, przeciwzmarszczkowy oraz do pielęgnacji włosów.

Napisz swoją opinię